GiveMe


Jag gillar färgen på dessa skor från Manolo Blahnik. Väldigt fina!

SunnyDay

 

Lägenheten är städad, tvätten är tvättad, disken är diskad, plugget är pluggat. Nu ska min bleka nuna få lite sol på sig! Ha en underbart fin torsdag kära ni!

Nanette Lepore



Vi tar en titt in i designern Nanette Lepores garderob och man kan inte göra något annat än älska det!

Taylor Tomasi Hill



Det finns mycket gott att säga om hennes klädstil och det rödflammiga håret gör det bara bättre. L O V E

PRADA


Anna Dello Russo



Denna underbara kvinna med sina underbara kläder. Hon blir aldrig tråkig, aldrig, och jag skulle mer än gärna vilja låna ett och annat från hennes skatt till garderob.

Dessa skor..



Ge mig...

Inspiration

 

Sigerson Morrison

 

Sommargodingar för dina fötter. Nu saknas bara en ljuv sommarklänning och värmen förstås..

Sahara

 

www.skonamig.se 399:-

Lördag

 

Trött, men nöjd tjej. Var uppe med tuppen för att fotograferas för ett slutjobb och sedan sprang jag vidare via Älvsjömässan och sen en tripp till Ikea med mamma och pappa. Nu laddar vi upp för italienskt till middag. Härlig lördag!

Versace



Härliga pasteller i skoväg från Versace.

Färgchock



Äntligen fredag! Solen skiner och vi börjar dagen med en härlig färgchock! Nu iväg till skolan. Ha en fin dag!

2011.03.24


En finfin torsdag har snart passerat och jag har hunnit med en hel del! Solen gav mig försmak på Arubaresan som börjar närma sig med stormsteg, så jag har nu rivit ut innehållet i garderoberna för att leta fram godbitar som ska få komma med. Det är en känsla av lycka jag känner, en stark känsla!

Roberto Cavalli

 

Roberto Cavalli Spring 2011

Inspiration

 

NEW IN

Vilken härligt onsdag för oss skoälskare! Storfavoriten Madame i färgen röd känner ni igen sedan tidigare, men nu har shoppen utökat sortimentet med två nya färger av modellen. Ni hittar dem här!

The Sunday Telegraph




Coco Rocha for The Sunday Telegraph  Spring 2011 by Alex Cayley

Brian Atwood



Skor från Brian Atwood. De blåa och metallicfärgade är mina favoriter!

Klumpig? Ja tack!



Denna skönhet har flyttat in hos mig och nu går jag bara och väntar på sommar och sol så jag får pryda mina fötter med dem!

Inspiration


Färgklick



Vi börjar dagen med en bild på en fin tjej med helt underbara färger på kroppen. Miss och matcha i vår, så ska det se ut!

Make



Hoppas ni haft en fin helg! Jag är så nöjd så nöjd. Har haft finbesök av pojkvännen och igår kom några tjejer över. Idag är jag trött, nu Solsidan och sedan tidigt i säng. Puss på er

FromParis



Här är mina nya favoriter som jag köpte i Paris. Äkta kärlek.

Lördag



Med spring i benen denna fina lördagsmorgon så tar jag mig ut på en promenad i vårsolen. Senare ikväll kommer några fina tjejer hit på middag och vin då jag ställer till med en riktigt tjejkväll. Love it.

Inspiration

 

Blue wind



God morgon ni fina! Veckan har gått så snabbt, jag hänger knappt med. Snart är det helg och roligheter står på agendan. Ha en fin torsdag!

Anna Sui’s Manhattan apartment

 

En valfylld garderob á la Anna Sui och det är helt säkert bara en av många.

Go Nuts

 

Beiga toner







Lack&Läder



Älskar denna look! Det beiga linnet mot den lackfärgade svarta kjolen och det eldröda håret på hjässan. Full pott!

Turkost


Turkosa Christian Louboutin klackar på Beyonce. Vilken hit!

Celebrity Home - Christina Aguilera



Wow. Denna skogarderob skulle man inte tacka nej till i första hand. Det får bli en framtida dröm, inte läge att tänka på det nu när man lever som student. Sa ni ärtsoppa till middag? Absolut. Ha en fin söndagskväll!

Fiona Green - HOMESTYLING



Vi tar en titt in i Fiona Greens hem denna söndags morgon. Hon är associate Fashion Editor på FLARE Magazine och avspegalar sin stil i inredningen. Se och lär.

VACKERT

 

Vackra donnor på front row. Älskar färgerna och kolla in skorna. Rejäl sula, minst sagt.

Force of Nature


Kemp Muhl for Marie Claire UK March 2011

FRIDAY



Puh, vilken dag! Skola, fint besök av mamma och syster, shopping på stan, sushi, ännu lite mer shopping, härlig middag och avslutningsvis Black Swan på bio. Nu sitter vi hemma, teet är på kokning och mjukiskläderna är på. Älskar detta mys! God fredag!

Must Have



Efter en lång dag med jobb, skolarbete och gym klickade jag in mig på datorn och fram kom denna skönhet. Måste bara säga att WOW vilken fin jacka Olivia har på denna bild! Den vill jag buda på, kom hem till mig kära du.

Inspiration

 

Gult är Fint



Vårens färg och jag älskar det! Bara vädret tillåter så åker varma mörka jackan av och färgerna under får synas. Längtar!

Shine



Är påväg till skolan och vill önska er en trevlig onsdag!

På stadig mark



Håll utkik



Jag har en glad nyhet till alla er skoälskare! Favoriten Glitzy kommer inom kort landa i shoppen och SOM vi har längtat! Håll utkik!

MONDAY




Ny vecka, nya tag! Hoppas ni fått en dunderstart, det har i alla fall jag fått. Helgen var välbehövd, på många håll och kanter. Nu ser jag fram emot en händelserik vecka, gärna plusgrader och nya skor. Ska visa mina nya godbitar från Paris lite senare. Kärlek till er

Inspiration

 

Fur up



Pälsdetaljer på skor. Vad säger vi om det? Jag är inte helt övertygad..

Orange



Snyggt i orange. Är inte väskan fin så säg. Vill ha!

Sunny Saturday




Solen skiner denna morgon och jag har vinkat hejdå till min käre syster som varit här på snabbvisit. Ska snart snöra på mig skorna och ta en tripp ut i vårsolen, men först svara på en drös av mail. Ha en toppen lördag!

prefall2011 - Givenchy


London




Street Style London

Beauty



Godmorgon ni fina! Det är mycket som händer i svängarna nu, så bloggen blir tyvärr lite lidande då jag knappt är hemma på dagarna, men under helgen ska vi komma på fötter igen! Ha en toppentorsdag!

Inspiration

 

Pretty in Pink




style.com
Att rött och rosa skulle vara förbjudet att kombinera är nu i det förflutna. Mixa, matcha, lek och inspireras av färgen! Visst gör den en glad?! Ett tecken på att våren börjar komma!

Inspiration




Pälsvästen, den prickiga klänningen, väskan.. Jag älskar det.

Nu har väl inte missat..



Skynda fynda, klicka in er här!