Grattis!Nu har vi fått en vinnare som får bära våra snyggaste sandaler, Antique. Grattis säger vi på Skona Mig till Maria! :)

Här nedan följer hennes motivering till varför hon ska ha dessa gladiatorer.


MARIA FRÅN OCKELBO

"Jag tycker, och har alltid tyckt att skonamig.se har super skor. Men jag har aldrig haft råd att köpa några för att min ekonomi är den sämsta i världen. Min man lämnade nämligen mig med 2 barn och huslån. Senaste tiden har jag gått in på skonamig.se varje dag, och drömt om Antique skorna, jag tycker de är så snygga. Så snälla, kan inte jag få vinna de par du har på utlottning? Det skulle vara det första jag skulle få som nytt på väldigt länge. Snälla?!

 

Skona Mig
xoxo

 

 

Skor, skor, Skona Mig!


Nu får shoppen in ännu fler snygga pumps! Vi på Skona Mig kan aldrig få nog :) Ta en titt på vårat nya utbud och klicka hem dig ett par innan dem tar slut. Kitty, Glamour och Happy Feet är bara några få av dem. Wihu! 

Skona Mig + Meral Tasbas = Tävling!


Vi på skonamig.se tar aldrig en vilopaus! Idag åkte vi nämligen ut för att möta upp Meral Tasbas för att sponsra henne med grymt snygga skor till hennes super trevliga event som går av stapeln snart! Visst blir man sugen på att själv ha ett par? Oroa dig inte! Nu har även du chansen att vinna ett par. Besök www.finest.se och klicka dig in på Meral Tasbas blogg och gör det NU och läs mer om tävlingsreglerna. Lycka till! ;)

Skona Mig
xoxo