Shop Til You Drop


Här kan ni se våra 3 nyheter som precis hoppat in i shoppen... Fransar, nitar, klackar... Hetare än så blir det inte!!!

oxoxo
Skona Mig

Uppvisning


Kelly Biddle var på besök härom dagen för att ta en titt på våra skor som finns i shoppen! Vi på skonamig.se tyckte att hon var riktigt snygg i dessa coola pumps! Do the catwalk ;)Kelly á la Flamingo pose!


oxoxo
Skona Mig


New arrivals!


Vi på Skonamig.se vill såklart leverera dem snyggaste skorna till våra kunder! Nytt som snart syns i webbshoppen är dessa snygga pumps som är hetast på skomarknaden just nu! Varför inte vara först med att bära dem? ;) 

oxoxo
Skona Mig

Hiss eller Diss?


Måste börja med att tacka alla underbara läsare, kunder och ja, ALLA :D för era fina kommentarer och feedback, och vi lovar att vi gör vårt bästa med att hålla alla nöjda... och vi jobbar för fullt för att fylla shoppen med läckerheter :)

Jo, till dagens ämne... Vi har fått flertal flertal flertal mejl ang Catwalk skorna, ni vet de skorna som sålde slut efter typ en dag :P
Vi har fått chansen att eventuellt ta in skorna i en annan färg, nämligen Grå/antik grå färg. Vi vill då gärna höra vad ni tycker, ska vi eller ska vi inte ta in de??

oxoxo
Skona Mig

Snart droppar det in...


Vi lever verkligen i himmelen just nu, ni tycker skorna är snygga på bild...då kan vi säga er att de är hundra gånger snyggare live och speciellt när de är på. Dessa härligheter kommer snart att droppa in hos oss... Skorna med nitar är ett måste för alla fasionistas där ute :)

Skona Mig + Charlotte & Izza bloggevent= Sant


Vi är väldigt glada att presentera vår första bloggevent som vi medverkat i, alla gäster fick härliga erbjudande av Skona Mig och en lycklig bloggerska fick bli vinnaren av ett par Snake skor...


Ännu en snygging hos Skona Mig!!


Här ser ni denna härliga tjej som är ännu en kund hos Skona Mig...Hon kallade skorna som en "Ny familjemedlem" ... Visst är hon HOT i skorna!!

Om det är andra som har shoppat skor hos oss och vill visa upp skorna så är vi väldigt tacksamma om ni skickar bilderna till oss på info@skonamig.se

oxoxo
Skona Mig

Snygga skor till snygga kunder


Det är så härligt att våra kunder redan har börjat skicka bilder och mejl på hur nöjda de är... Idag droppade dessa härliga bilder från Sara som skrev att hon älskade skorna och att bekvämligheten = 100%

Tack Sara
oxoxo

Skona Mig

Följ bloggen...

För att verkligen bli uppdaterade om det senaste inom Skona Mig och om ni vill vara allra först att spana in eller klicka hem det senaste så kan ni följa vår blogg via blogglovin och bli alltid först med uppdateringen från oss.

Ha det gott!!

Skona Mig

Skona Mig - Har öppnat portarna!!


Nu har vi äntligen öppnat portarna för Sveriges nya skoparadis, ta en titt på vår sida och njut av det senaste inom skotrenden.