flowers.

Hur glad blir man inte när man ser ett par snygga skor som man bara måste ha! Så vill vi på  Skona Mig att just du ska känna dig när du handlar i vår webbshop. Du ska tycka att det är kul att handla samtidigt som du klickar hem dina drömskor. Mejla oss gärna på info@skonamig.se och skicka in dina drömskor som du skulle vilja ha, alltid kul att veta vad ni tycker är snyggt så kanske det hamnar i shoppen så småningom! :)

Skona Mig
xoxo

Stilrent.

Skona Mig gillar att tipsa våra kunder hur man på bästa sätt kan kombinera våra skor. Visst kan det vara svårt ibland när man fått idétorka och det är därför vi finns här! :) Vi vill ju såklart underlätta för dig och låta dig inspireras och använda din egen kreativitet. 

Velvet och Eye Candy
Skona Mig
xoxo

The trend is mocca...Hösten börjar närma sig sakta och på skonamig är den snart här! Inför hösten kommer vi få in massa snyggt som bara är ett måste att ha i sko samlingen! Vi kan inte riktigt avslöja vad det blir utan du får hålla utkik på vår shop och läsa bloggen!
Än så länge rear vi ut massa skor till super bra priser, passa på innan dem tar slut. 

Skona Mig
xoxo

crazy shoes.Skor lever ju verkligen i sin fantasivärld. Här har vi ett levande bevis! Men hur coolt är inte det samtidigt?
Varför inte sätta trenden med att bära dem först, skulle du våga? :)

Skona Mig
oxox
shoe fever.Hör och häpna, vi på Skona mig hittar alltid dem senaste sko trenderna för dig, alltifrån Jessica Simpson look-a-like till Balmain för att just DU ska ha dem. Du slipper leta efter drömskorna, dem finns ett klick bort. Beställ snabbt och enkelt via vår shop utan krångel. Just nu har vi massor med rea i shoppen till underbara priser, så passa på! Håll även utkik på höstkollektionen som kommer snart...


Skona Mig
oxox
Gucci look a like


Nu har vi på Skona Mig hittat ännu en look a like, och det är inget mindre än våra Famous skor med nitar.... Passar perfekt till hösten med ett par tunna strumpbyxor....We like!!!

Fransar här och fransar där...

Man kan aldrig få nog av dessa härliga fransar, dessa trend kommer att hålla sig ända in till hösten... Vi på Skona Mig har hakat på frans trenden och du kan också göra det, för endast 199:- !!!!

Glitter & Glamour


Hur härligt är det inte att kunna köpa skor mycket billigare än riktiga märkesskor som kostar skjortan! Skonamig.se leverar dem snyggaste och mest trendigaste skorna för den modemedvetna. Dessa härligheter finns i shoppen och det skriker Christian Louboutin, var först med att klicka hem dem redan nu!
Skona Mig
xoxo


Celebs look a like...REA REA REA REA....

Hoppas att alla våra kunder och läsare har haft/har en underbar sommar!!

Vi håller nu på för fullt att ladda upp inför hösten med en massa nyheter...vi vill såklart inte bara låta er sitta och vänta, så därför har vi laddat upp shoppen med en massa REA!!! Skynda och fynda innan rean töms ;)

Ha det gott!!
Skona Mig gänget