Front Row




Populära skor 'front row'. Snygga!

FärgFärgFärg

 


Helt fantastiskt! Låt våren komma och jag kommer klä mig som på dessa bilder. Älskar det!

Trevlig söndag!

 


Trevlig söndag på er! Nu blir det bio för oss och sedan fin söndagsmiddag. Mys!

Inspiration

 

fall2011 - 3.1 Phillip Lim


HERVE LEGER

 

Olga Sherer for Herve Leger spring 2011

Blackandwhite

 

Nicole Riche, vacker som en dag i svarta och vita toner. Enkelt är ibland det bästa!

Safari

 

Inspiration


20110223

 

top,h&m.pants,net-a-porter.shoes,skonamig.se

Fina skor från Paris




Dessa vackra skapelser sprang jag på i Paris och jag ville ta med dem hem allihopa. Hur härliga?

Inspiration

 

HOME



Nu har vi vandrat klart på Paris gator för denna gång! En helt underbar resa har vi haft och jag vill tillbaka nununu. Bilder kommer upp inom kort. Hoppas ni haft en fin helg! Puss

Rachel Bilson

 

Som en sommardag! Rachel Bilson skiner framför kameran och med all rätt. Fina skor bär hon också, lite salt till det söta.

Vogue Russia



Melissa Tammerijn for Vogue Russia February 2011

20110221

Arden B


Enkla skor, men ack så fina! De vinröda skulle kan gärna pryda mina fötter, tack.

Inspiration

 

Au revoir




Nu åker vi till flygplatsen, redo för Paris och nya äventyr! Vi hörs snart! Puss

NEW IN

Ni har väl inte missat dessa skönheter? Syskonparet till vår beiga La Mode sko med rosa sula, som ingen har missat vid det här laget. Nu har vi även dessa i svart mockaimitation med rosa sula. In och finn!

MADAME

 

Dessa skor har gått som smör i solsken hos Skona Mig och vi förstår varför! Höga, röda och hur snygga som helst! Se bara hur fint man kan matcha sina röda platåer här ovan.

Inspiration


Inspiration

 

En vacker syn


Mittbena, sotade ögon, mycket upptill, lite nertill, minishorts och metallicskor. Karolina Kurkova ser helt fantastisk ut på denna bild!

Alexander Wang

Vogue Nippon



Tati Cotliar for Vogue Nippon march 2011

LOOK OUT, vilka raffiga bilder! Skorna som är smyckade, halsbanden som tar över hennes nätta hals, färgerna, sminkningen, huvudbonaden.. Mycket på en och samma gång, men härliga bilder!

Paris

 


Snart springer jag runt på Paris gator och lever livet med min kärlek! På lördag åker vi och som jag längtar! Kameran kommer givetvis vara med för att fånga allt vackert på bild, skor och människor, byggnader och härlig mat. Underbart! Har ni några tips ni kan dela med er av angående shopping eller måsten att göra i Paris, så får ni mer än gärna skriva några rader! Nu måste jag ta mig en titt över packningen, dagarna rusar iväg..

 

Marie Claire


Clemence Peosy for Marie Claire february 2011

Inspiration


Fler som vill ha sommar typ.. nu?

Sweet




Nu har min dator äntligen fått liv i sig och jag inser hur grovt beroende man är av den! Mitt uppe i uppsatsskrivandet så blev det svart. Ett litet lätt helvete bröt ut kan jag säga er, men nu är jag och min baby på fötter igen och på topphumör!

Igår var det alla hjärtans dag, jag och kärleken drack bubbel och åt trerätters middag. Väldigt härligt, må jag då säga! Hoppas ni hade lika trevligt som vi!

Error


Hej kära vänner! Min dator har gett upp så bloggen blir tyvärr lite lidande ett par dagar, men detta ska åtgärdas snarast möjligt, så håll ut! :) Jag vill passa på och önska er en försenad glad alla hjärtans dag! Ni betyder massvis för oss, all kärlek till Er! Stor kram

Kate Moss




Vackra Kate Moss inspirerar mig klädmässigt, så här delar jag med mig av några gobitar!
Ni får ursäkta, bilderna ville inte alls komma på rätt i detta inlägg, men huvudsaken är att bilderna finns med, inte sant! :)

Bohemian chic



Modell Allie Rizzo

Lägenheten doftar nybakat bröd och här sitter jag med Elle, ett glas varm mjölk och ostmacka. Söndagsmys! Hoppas ni haft en fin helg!

Inspiration


Morning Beauty


Natasha Poly
Fotograf: Tom Munro

Godmorgon ni fina! Äntligen fredag, men vart tog vårvädret vägen? Se nu till att klä på er ordentligt att helgen inte spenderas sängliggandes med förkyldning. Stor kram från Skona Mig

Inspiration


Jag har inte haft en lugn stund idag kan jag säga er, men trots snöstorm och stress var det en toppendag! Har varit sminkmodell, jobbat på praktiken med härliga tjejer och varit en sväng till gymmet. Nu tar jag kväll och en lång varm dusch. Hoppas ni haft en fin dag!

Harper's Bazaar


Rebecca Minkoff


Inspiration


Vogue Brazil

 


Adriana Lima for Vogue Brazil february 2011

Underbara bilder på Adriana Lima. Fotograf Fabio Bartelt.

Hugo Boss

 

 

 

 

 

Hur fint?




Jag älskar det. Bambi på handleden. Hur fint?

Inspiration

 

Vouge Russia



Denisa Dvorakova for Vogue Russia February 2011

Ruthie Davis

 

Hug me

 

 

Helgen börjar närma sig med stormsteg och som jag ser fram emot den! Jag tar nämligen mitt pick och pack till Örebro för att spendera helgen med min kärlek och vad är inte bättre än det. Lite försmak på alla hjärtans dag, typ som en underbar chokladefterrätt som håller i 48 timmar.

Mercedes-Benz Fashion Week

 



Ni har väl inte missat vad som påväg i vår vackra stad? Designers levererar och modeeliten visar sig glatt i folkmassorna. Här är några favoriter bland besökarna från Stockholms modevecka.

CK

20110202


pants,net-a-porter.top,h&m.cuff,topshop.shoes,skonamig.se

Vårkänslor

 

Nu är jag på gång igen! Efter att ha jobbat och inrett i några timmar tog jag lite extra tid i solen påväg hem för att njuta av vårvädret. Ut och njut i solen nu ni fina, det gör gott för både kropp och själ.

Chloë Sevigny

 

Skor från Chloë Sevigny. Mycket snygga skor och är hon inte fantastiskt vacker hon med så säg!

Ny vecka, nya möjligheter




En ny vecka är här och jag börjar komma på fötter igen efter några tunga dagar av vinterkräksjukan. Min kropp säger dock godnatt nu, så imorgon kommer bättre uppdatering på bloggen, det kan jag lova er! Stor kram

Inspiration